Despre mine

“ Salutare vizitatorule “

Ighor Jivcovici - About
2014

Primul an de sala

2015

Inceperea studierii tipologiilor de antrenament si aplicarea lor

2016

Inceperea studierii nutritiei si a regulilor generale

2017

Acreditat de Federatia Romana de Culurism si Fitness cu diploma de personal trainer IFBB

2018

Ocuparea postului de personal trainer intr-o sala de fitness si cooperarea cu a peste 20 clienti

2019

Dezvoltarea pachetelor de online coaching si antrenarea a peste 40 de clienti

Povestea a inceput la 17 ani  si 184 zile. Am fost membru al echipei de fotbal de Juniori al Acs Poli Timisoara pe atunci iar momentul 0 pentru mine a fost constientizarea propriilor abilitati raportate la dezvoltarea ca si sportiv intr-un ansamblu plin de interese sau “ placeri “ materiale.

Am fost un copil frustrat si in acelasi timp insuficient rational  cat sa realizez  adevaratele valori si potentialul personal de a demonstra oricui contrariul. Am realizat atunci ca gantera  de 5 kg reprezinta aceeasi greutate atat pentru mine, cat si pentru toti ceilalti. Am mai realizat atunci ca sanatatea fizica si mentala este reflectia propriei discipline in orice aspect al vietii.

Mi-am regasit puterea si domeniul de dezvoltare perfect in fitness si nutritie, iar de atunci m-am asigurat ca nimeni nu poate sa citeasca mai multa informatie utila, sa investeasca mai mult in antrenori si formatori  , sa experimenteze toate procesele ca mai apoi sa ghideze , sa aplice informatia si  sa transmita perceperea de abordarea a unui stil de viata sanatos cu mai mult interes decat o fac eu.

Sentimentul de nedescris il reprezinta bucuria/multumirea unei persoane ca ai reusit sa aduci un mic aport in ceea ce priveste ghidarea , dezvoltarea si perceperea unui stil de viata sanatos.

0 +
Ani de experienta
2017
Prima acreditare
0 +
Clienti satisfacuti